2021. március 23-26. / Köln
Ha minden, ami csomagolás, akkor Interpack, Düsseldorf. Ha „csak” az élelmiszeripar teljes spektruma, akkor Köln.
Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Kölnben 2021. március 23-26. között az egyik legnagyobb nemzetközi ital- és élelmiszeripar-technológiai szakkiállítást, mely iránt számos cég már most jelezte érdeklődését. Ez az egyetlen olyan szakvásár, ahol az ágazatokon átívelő, folyamatorientált szemlélet nem korlátozódik egy bizonyos alapanyagra, hanem az élelmiszerelőállítás, adagolás, csomagolás, raktározás és disztribúció összes aspektusát érinti. Ezért a sokszínűségért nevezhetjük az AnugaFoodTec-et a világ első számú élelmiszeripari információszolgáltatási és beszerzési helyszínének. A szakvásár háromévente várja a teljes élelmiszeripar kizárólag a szakmai látogatóit.
2012-ben a kiállításra 43 ezren voltak kíváncsiak, a nagy kiállítók standjai 127.000 négyzetmétert foglaltak el és összesen 1.289 kiállító mutatta be termékeit, megoldásait a hatodik Anuga FoodTec szakvásáron.
2015-ben a hetedik Anuga FoodTec szakvásáron 46.000 szakmai látogató, 139 országból ismerkedett meg a legújabb fejlesztésekkel a csomagolástechnikában, az élelmiszer csomagolásban, ismerte meg az iparág szolgáltatásait több mint 1.479 kiállító jóvoltából.
2018-ban nyolcadik alkalommal több mint 50.000 szakmai látogató nézte meg 140.000 m2-en kiállító 1.657 cég termékeit és szolgáltatásait.
2021-ben további sikerekre számítanak a szervezők, melyre az előző szakvásárok sikere a garancia.
Helyszín: Koelnmesse GmbH
Időpont: 2021. március 23-26.
A kiállítás tematikája:
gyártástechnológia, töltés- és csomagolástechnika, csomagolóanyagok, automatizálás, adatfeldolgozás, kontrolling, szabályozástechnológia, élelmiszerbiztonság és minőségbiztosítás, üzemeltetési technológiák, biotechnológia, környezetvédelmi technológia, hűtés és légkondicionálás, szállítás és tárolási technikák, logisztika, összetevők és kiegészítő anyagok, alkatrészek, szerelvények, felületkezelési technológia, tartozékok, szolgáltató cégek, szervezők, kiadók.
A látogatói célcsoport az élelmiszeripar teljes ágazatának szereplője:
élelmiszer és italgyártók (vezetők és munkatársaik, akik részt vesznek a kutatásban, fejlesztésben modellezésben, gyártásban, minőségellenőrzésben és fejlesztésben, beszerzésben, értékesítésben és marketing tevékenységben), a húsipari, sütőipari, élelmiszerkereskedelem és az élelmiszeripar más területein tevékenykedő döntéshozók valamint az állateledel gyártók.
Stand bérleti díjak: EARLY BIRD jelentkezés 2020.február 14-ig!
(minimum igényelhető terület: 9 m2)
2020.02.14-ig 2020.02.15-től
Egy oldalon nyitott 224 EUR/m2 244 EUR/m2
Sarok (2 oldalon nyitott): 244 EUR/m2 264 EUR/m2
Sarok (3 oldalon nyitott): 254 EUR/m2 274 EUR/m2
Sziget (4 oldalon nyitott): 264 EUR/m2 284 EUR/m2
További kötelező költségek:
- Marketing csomag: 35 EUR/m2
(Nincs média csomag és látogatói promóciós csomag, helyette van a marketing csomag, amely többek között magában foglalja a katalógusbeiktatást, a nyomtatott online felületet, a „match making 365”-t,korlátlan látogatói belépőjegy vouchert stb.)
- Közösköltség: 12 EUR/m2
- AUMA: 0,60 EUR/m2
- Előleg: 32 EUR/m2
(Ez az összeg a kiállítás végén a ténylegesen megrendelt szolgáltatások költsége alapján kerül kompenzálásra /áram, víz, egyéb szolgáltatások stb.)
A stand bérleti díja nem tartalmazza az építési költséget és az ÁFA-t. EU-s adószámmal rendelkező kiállítóknak nincs ÁFA fizetési kötelezettség.
Kiállítói belépők:
Minden kiállító a számlával együtt, négyzetméterarányosan kapja meg a díjmentes belépőjegyet, mely érvényes a standépítés első napjától a bontás végéig:
stand 20m2-ig 3db
minden további 10m2-re 100m2-ig 1-1db
További kiállítói belépők térítés ellenében rendelhetők
A visszaigazolást 2020 augusztustól kezdve küldi meg a Koelnmesse. Számlázás 2020 decembertől.
A jelentkezés leadásával pénzügyi kötelezettség nincs!
További információval a Koelnmesse magyarországi képviselete (Mon-Art Reklámiroda Kft.), illetve a
http://www.anugafoodtec.com honlapja szolgál.